Budak Bawah Umur X Leh Baca!!

9comments

Cerita 1
Aminah merenung batang yang menegak itu, dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar. Aminah pun menjerit...

"Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya.."..

Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti.

Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk "bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau."

Cerita 3
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan, dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu ...

"cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas" Anak Zack yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.

Cerita 4
Idham menjerit sambil menhenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar "Come on baby, lets make it..."..katanya berulang-ulang kali tanpa henti...

Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.

Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut. Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam gelap.

Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lama mengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.
Share this article :

+ comments + 9 comments

April 26, 2009

pergh, release tensyen aku baca.
haha bagus lah ni bro.

April 26, 2009

weh...
aku bdak bwh umo la sbnrnye....
cmne aku bley bace ni.....
huhuuh

April 26, 2009

>acap..

u r welcome...

April 26, 2009

>kucing berlari..

yg ko gi bace watper..syoh2 gi stadi saner..

April 26, 2009

kau ni yang..sangap tak bertempat ke..
lalala~
bwh umo ke..atas umo ke..hairan ape aku..

April 27, 2009

erk!
jap2
kena ulang ni.
mcm baca nota la kan.
ulang-ulang..

haha~

April 29, 2009

ko nni pon tajuk je gempak..
msti la dak2 bwh umo nak baca..

May 02, 2009

ingat tul...tipu ajer...erm...

May 04, 2009

aiyarkkk.... mau gelak neh.. wakakakaka...

Post a Comment

thanks ye sudi komen :)

 

Copyright © 2011. saya suka hitam - All Rights Reserved