Tutorial : Rahsia Jantina Laptop/Pc Korang

7comments

Maybe korang x tau kan sebenarnya laptop korang ade jantina tau.
So,kalau nak tau jantina laptop korang ape try cara ni :

buka "notepad", tulis CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

Pas da taip tu, g kat save as 

pastu kat bahagian save as type tu taip ni : ilove you.vbs
make sure extension file .txt korang tukar ke .vbs

bila dah save akan jadi icon cam kat dalam gmbr ni (higlight box warne merah)
Then double click.Pastu akan kuar suara i love you..
Ada dua jantina je sama ada laki or perempuan..
Bapok2 xde ye :)

Aku da try n laptop aku ni suara pompuan..hehe

Selamat Mencuba :)

Share this article :

+ comments + 7 comments

August 19, 2010

huh..suara jantan la kuar..

August 19, 2010

very helpful tips. haha tq. suara pc i garau, garang gila. suara ala ala bonzer zook club

August 20, 2010

manngo : haha..x syok la cmtu ;D

atilia : hahah..pasni susa la nk hilang pc coz ade bonzer :)

August 27, 2010

semestinya gurl~
hahahah

salam blogger dari peanut
;)

August 29, 2010

sore laki la plak hehehe

June 06, 2011

sy nyer lappy suara lelaki la..hehehe

June 16, 2011

pompuan daa.. dok aku siap kasik name boboy agi.. ghupenye pompuan..ngenge

Post a Comment

thanks ye sudi komen :)

 

Copyright © 2011. saya suka hitam - All Rights Reserved