Website Untuk Korang Membuang Masa

4comments

Kat sini ade senarai web untuk korang buang masa..sape2 yg nk buang masa tu singgah la kat website2 ni..

1. Eternal Moonwalk
http://www.eternalmoonwalk.com/
web ni tribute untuk michael jackson :)

2. Paper Toilet
http://www.papertoilet.com/
website ni plak..korang just roll je tisu tandas tu..hehe


3. Falling Sand
http://fallingsandgame.com/sand/
website ni korang tengok je pasir tu jatuh pastu leh buat garisan,nant pasir tu jatuh ikut ape yg korang lukis :)


4. Horse Quartet
http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.swf
klik je kat 4 ekor natang tu..nant macam2 suara ada..best :)


5. Screaming Bean
http://www.simonpanrucker.com/beans.html
sape2 yg tensen tu leh la lepas geram kat kacang ni..korang tenyeh2 je kacang ni :)

SELAMAT MEMBUANG MASA YE :)
Share this article :

+ comments + 4 comments

January 28, 2011

haha..memang buang masa ;-)

January 30, 2011

falling sand tu cool!! ^^


recent post : |pernah jawab panggilan camni???|

January 30, 2011

yang tisu tandas tu memg boring btol kan?

smart giler!!!!

Post a Comment

thanks ye sudi komen :)

 

Copyright © 2011. saya suka hitam - All Rights Reserved