Jom Join Heartbeat kepada Bloggers2

8comments




Kepada bloggers yg belum tau pasal website ni boleh la join ye.Sambil2 korang men blog tu leh la jana duit skali kan.Kepada yang ada nuffnang tu jgn la risau sebab dia xkan effect status gliterrati korang tu

Apa tu Heartbeat?

HeartBeat ini menawarkan satu pakej Affiliate dimana kita perlu mempromosilan link affiliate kita kepada orang lain dan kita akan dapat duit sekiranya orang lain register atau beli barang menggunakan link yang kita punya.Haa begitulah sedikit sebanyak konsep Affiliate ini.Faham tak - copy paste dari 2dayblogger

Info Mengenai Website Heartbeat ni

-Website ni dri ape yg aku tgk diorg ni menjual barang2 cenderahati mcm mug,tshirts,frame macam2 lagi.So bagi pasangan couple or yg dah kahwin boleh la korang singgah website ni untuk blikan hadiah untuk pasangan korang masing2 :)


Camne nk join?

1. mula2 korang kena la pergi kat website diorang klik je banner kat atas iklan nuffnang blog ni x pun atas skali ni


2. pastu korang klik kat logo dia (highlight warne hijau tu)

3. pastu nant dia kuar page mcm kat gmbr atas ni.Then clik je create account untuk korang register

4. then korang isi la ape yg dia suh tu k..mesti dah biasa kan bab register2 ni :)

5. Da siap isi sume tu g kat MY HB! Affiliate (yg atas ni contoh akaun aku)

6. pastu klik kat Get A Code tu,then korang letak la banner tu kat blog korang.



7. kat atas ni cara2 cmne korang nk dpt duit dengan join affiliates ni :)


JOM JOIN :)
Share this article :

+ comments + 8 comments

March 04, 2011

Terbaik punya Heartbeat ni..senang je nak dapat duit

March 04, 2011

dah join....!!

March 05, 2011

@AMMAR YASIR

baru je mencuba ni..skang baru ada masa :)

March 05, 2011

@NURUL NADIAH MAMAT

selamat menambah income :)

tengs 4 ur info

June 23, 2011

wah, dapet duit nih! duit duit dan duit! hehehehehehehehe! ini uang malah habis dipake nge warnet! mendingan cari duit ya! hehehehe

June 24, 2011

joined yeay! :)

June 24, 2011

salam

Post a Comment

thanks ye sudi komen :)

 

Copyright © 2011. saya suka hitam - All Rights Reserved