Senarai Website Download Movie Percuma

12comments

Terima kasih datang blog ni.Kali ni aku nak share website untuk korang nak download movie percuma.So bagi yang masih tercari2 mana nak cari website untuk download movie kat sini ada beberapa website korang leh cuba.Ni antara website yg aku slalu rajin visit untuk download movie.Sebenarnye ada banyak lagi,pandai2 korang la google.Yang kat bawah ni aku rasa dah cukup pun :)

 www.mediafiremoviez.com
Sape2 yang suke layan english movies korang boleh pergi kat web ni.Kat sini banyak english movies yang latest korang boleh download .

www.teamaryzs.com

website ni plak,sape2 nak cari citer melayu,drama korea,drama melayu,tv siri ke,raja lawak ke..ape2 lah,banyak la plak..korang gi je kat website ni,senang citer.Ok?



INFO TAMBAHAN SKET :
1.Kalau sape2 pakai broadband tu x yah la download sgt,buat habis limit broadband korang je.
2.Guna software ni kalau nak mendownload,mesti laju punye.Kalau x nak guna suke hati la,mana tau ada yang x reti guna ke.Tu saje.Sekian Terima Kasih

SELAMAT MENDOWNLOAD    



Share this article :

+ comments + 12 comments

May 22, 2011

gmbr okeh x??? DVD rip ker?

May 22, 2011

@ADfeez

ada info kt setiap movie nk download..

kalau dia tulis Cam tu gambar wayang..

May 22, 2011

Like!!!!
Nak share gak!
Syok.org and teamsalkom.blogspot.com pon F.O.C!

May 23, 2011

thanx der. link yg menarik
bosan la asyik dl guna torent. nasib baik yg ni direct dload. hehe. thanx 4 info.

May 28, 2011

request kungfu panda2 klo ad mas bro....

May 29, 2011

mantap sangat

May 30, 2011

haha ade yg lain rupanye,
try ni oneclickmoviez.com

May 30, 2011

Thnx share..senang aku nk dwnlod muvi

alaaa....download kat opis slow sikitla...kat umah ada limited berukband jer..huhuhu...

January 15, 2012

Blog walking..

January 15, 2012

try kat sini..movie kat sini request only..so, kalau nk movie just inform jer anytime.. http://mentrox.blogspot.com/search/label/Download

January 16, 2012

thanks bro :)

Post a Comment

thanks ye sudi komen :)

 

Copyright © 2011. saya suka hitam - All Rights Reserved