Video Tutorial Tukar Chat Fb Version Lama

1comments




video

Korang mesti menyampah kan side bar chat fb yang baru,lagi2 yang suke chatting.Kat sini ada tutorial macam mane nak tukar version lama.Kalau nak mudah tengok la video atas ni ye,klik simbol fullscreen utk lihat dengan jelas :)

Thanks Majdi sebab bagitau cara ni.

Yang ni aku test untuk browser mozilla.yang lain x sure

1. Add GreaseMonkey Add ons - klik sini
2. Dah add.lepastu restart browser klik sini. Lepastu install script tu.
3. Dah siap lepastu refresh facebook korang,lepastu chat tu jadi la normal macam dulu :)


SELAMAT MENCUBA
Share this article :

+ comments + 1 comments

July 27, 2011

Yayy! thanks :)

Post a Comment

thanks ye sudi komen :)

 

Copyright © 2011. saya suka hitam - All Rights Reserved