Software ; Office Tab - Sesuai Untuk Korang yg Bz wat Assignment

2comments

Sekarang ni korang mesti ngah sibuk wat assignment,report dan macam2 lah.So, bagi memudahkan kerja korang kat sini aku share software ni Office tab manager.Software ni simple je.Kalau korang bukak word banyak2 dia akan merge kan document korang dalam satu.Macam korang bukak mozilla,bukak browser banyak2 then dia akan jadi tab..Kat bawah ni ada contoh gambar.Pelagi download la..

tengok kat bahagian label kotak merah tu.



Lepas download korang install je terus then dah bleh gune..senang je
selamat mencuba :)

Share this article :

+ comments + 2 comments

October 03, 2010

nice. :D thanks bro!

October 03, 2010

Nice one.. Thanks Share..

Post a Comment

thanks ye sudi komen :)

 

Copyright © 2011. saya suka hitam - All Rights Reserved